search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:11
MENU CLOSE

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μπαρμπαρούσης

20.06.2018 13:57
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μπαρμπαρούσης - Media

 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Μετά από πολύωρη απολογία, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον νεοναζί βουλευτή, στον οποίο επέβαλαν χρηματική εγγύηση 30.000 και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα.

Τον βουλευτή ανέμεναν έξω από τα ανακριτικα γραφεία περίπου δέκα φίλοι του, οι οποίοι όταν τον είδαν να βγαίνει και να τους κάνει το σήμα της νίκης ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημιες.

Ο ίδιος δήλωσε ότι «θα σεβόμουν οποία απόφαση κι αν έπαιρνε η ελληνική δικαιοσύνη. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου. Η Μακεδονία είναι ελληνική κι αυτό δεν αλλάζει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:10