search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: Παρέμβαση Εισαγγελέα για τη δολοφονία αδέσποτων με φόλες – Σοκάρει η ιδιότητα του δράστη

23.06.2018 08:40
Φθιώτιδα: Παρέμβαση Εισαγγελέα για τη δολοφονία αδέσποτων με φόλες - Σοκάρει η ιδιότητα του δράστη - Media

 

Κατεπείγουσα παραγγελία για διερεύνηση του θέματος έδωσε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Χάρης Λακαφώσης, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, για φόλιασμα σκυλιών σε όμορο Δήμο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δυο αδέσποτα σκυλιά βρέθηκαν νεκρά από φόλες. Όπως υποστηρίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας υπήρξε τηλεφώνημα πολιτών που ισχυρίστηκαν ότι είχαν δει το δράστη. Την καταγγελία κάνει πιο σοβαρή η ιδιότητα του δολοφόνου των απροστάτευτων τετράποδων, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο φερόμενος ως δράστης είναι στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης χωρίς να διευκρινίζεται τι πόστο κατέχει.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι άνθρωποι του Φιλοζωικού έσπευσαν στην περιοχή για να υποστηρίξουν τους ισχυριζόμενους ως μάρτυρες προκειμένου να προβούν στα νόμιμα και να καταγγείλουν το δράστη στην αστυνομία, ωστόσο είχαν τα τηλέφωνα κλειστά, ενώ βρήκαν ακόμη και τις πόρτες τους ερμητικά κλειστές!

Ωστόσο ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μόλις ενημερώθηκε για το θέμα ενήργησε άμεσα και διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα δίνοντας σαφείς εντολές στην αστυνομία, ώστε να εντοπιστεί ο δράστης και να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση που είχε κάνει για την υπόθεση η Αγγέλα Μπαρτσιώκα από το Φιλοζωικό Φθιώτιδας:

«Φταίει μόνο αυτός που ρίχνει φόλες;

Χθες μας ειδοποίησαν από γειτονικό Δήμο ότι είδαν “ΣΗΜΑΊΝΟΝ ΠΡΌΣΩΠΟ” να ρίχνει φόλες…

Μας υποσχέθηκαν ότι θα καταθέσουν αρκεί να τους συνοδεύσουμε στην αστυνομία…

Πήγαμε και βρήκαμε τα σπίτια τους… κλειδωμένα και τα τηλέφωνα απενεργοποιημένα…

Δεν σεβάστηκαν ούτε τα χιλιόμετρα που κάναμε, ούτε τα χρήματα ούτε το χρόνο που διαθέσαμε…

Το σπουδαιότερο : Επιβραβεύουν με τη στάση τους το φονιά και έτσι μπορεί άνετα να συνεχίσει το έργο του…έτσι κι αλλιώς ο Δήμος είναι γεμάτος αδέσποτα…έχει πολλή δουλειά να κάνει..

Και ρωτώ : Αυτοί δε φταίνε;

Αν είχαν φολιάσει συγχωριανό τους το ίδιο θα κάνανε;

΄Ετσι για να ξεκαθαρίζουμε κάποτε τον όρο ΦΙΛΟΖΩΟΣ..

Αυτός που βάζει τη σχέση του με τους συγχωριανούς και τα ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ πάνω από τα πτώματα των φολιασμένων ζώων εξακολουθεί να θεωρείται φιλόζωος; Για μένα είναι απλά ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ του φονιά….

Για σας δεν ξέρω….Πέστε γνώμες….»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41