search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:22
MENU CLOSE

Σύμφωνο συμβίωσης με την αγαπημένη του υπέγραψε ο Γιάννης Μπουτάρης (Photo)

23.06.2018 08:59
Σύμφωνο συμβίωσης με την αγαπημένη του υπέγραψε ο Γιάννης Μπουτάρης (Photo) - Media

 

Αλλάζει σελίδα στην προσωπική του ζωή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος στα 78 του χρόνια υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με γνωστή Θεσσαλονικιά που ονομάζεται Μαρία όπως αποκαλύπτει άρθρο της εφημερίδας Thessnews.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο συντάκτης του άρθρου, ο Γιάννης Μπουτάρης αναγκάζεται και να μετακομίσει αφού πλέον θα ζει μαζί με τη σύντροφό του και τα παιδιά της σε διαμέρισμα 170 τετραγωνικών μέτρων στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Προσθέτει δε ότι το διαμέρισμα ανήκει σε Σκοπιανό επιχειρηματία ο οποίος φαίνεται να είναι συνεταίρος του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζάεφ. 

Παλαιότερο ρεπορτάζ της Real Life, ανέφερε πως η κατά πολλά χρόνια νεότερη του Μαρία Ιωαννίδου δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος και πρόκειται για ένα πολύ γλυκό άνθρωπο που διακριτικά βρίσκεται στο πλάι του 76χρονου Δημάρχου. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:22