search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:42
MENU CLOSE

Σαν σήμερα ο Mike Tyson δαγκώνει το αυτί του Holyfield σε μια από τις πιο γνωστές στιγμές του μποξ (Video)

28.06.2018 07:21
Σαν σήμερα ο Mike Tyson δαγκώνει το αυτί του Holyfield σε μια από τις πιο γνωστές στιγμές του μποξ (Video) - Media

 

 

Ο Evander Holyfield ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος έκανε την δεύτερη ήττα του Mike Tyson. Οι δύο τους συναντήθηκαν τον Νοέμβριο του 1996 στο Λας Βέγκας. Η νίκη του Holyfield ήρθε όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης σταμάτησε τον αγώνα στο γύρο 11 και έτσι ο Holyfield κατέκτησε για τρίτη φορά το τίτλο βαρέων βαρών. Πολλές καταγγελίες έγιναν σχετικά με το αποτέλεσμα του αγώνα και έτσι προγραμματίστηκε και δεύτερος αγώνας μεταξύ τους.

Έτσι αγωνίστηκαν ξανά στις 28 Ιουνίου του 1997 όπου ο Mike Tyson έχασε ξανά. Η αναμέτρηση αυτή αγοράστηκε από 1.990.000 ανθρώπους και από τότε μέχρι και το 2007 αποτελεί ρεκόρ πωλήσεων για ένα pay per view.

O αγώνας είχε διακοπεί προσωρινά στο τέλος του τρίτου γύρου που ο Mike Tyson δάγκωσε τον αντίπαλο του και ο διαιτητής αναγκάστηκε να του αφαιρέσει δυο βαθμούς. Παρόλα αυτά, το ξαναέκανε και έχασε τον αγώνα. Το δάγκωμα του ήταν αρκετά σοβαρό εφόσον αφαίρεσε ένα κομμάτι από το δεξί αυτί του Holyfield.

Μετά τον αγώνα, άρχισαν ταραχές στην αρένα και πολλοί από τους ανθρώπους έφυγαν τραυματισμένοι.

Δύο μέρες μετά την αναμέτρηση, ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του και ζήτησε να μην απαγορευτεί για μια ζωή. Τον Ιούλιο του 1997 η ‘αδεια πυγμαχίας του ακυρώθηκε από το κράτος της Νεβάδα. Επιπλέον πλήρωσε πρόστιμο τριών εκατομμυρίων δολαρίων και τα έξοδα της ακρόασης.

Η ανάκληση δεν ήταν νόμιμη και η επιτροπή ψήφισε 4-1 για να αποκατασταθεί η άδεια πυγμαχίας του στις 18 Οκτωβρίου του 1998.

Όλο αυτό το καιρό εκτός δράσης, έκανε μια σπέσιαλ εμφάνιση στην WrestleMania XIV και συγκεκριμένα στο main event όπου ο ShawnMichaels αντιμετώπιζε τον Stone Cold Steve Austin. Εκείνη την περίοδο ήταν ανεπίσημο μέλος της D-Generation Xκαι πληρώθηκε 3.000.000 δολάρια για να βρίσκεται στο συγκεκριμένο Pay Per View.

Πηγή: Wikipedia, sansimera.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:42