search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:33
MENU CLOSE

Νύχτα τρόμου για οικογένεια στη Θήβα

01.07.2018 15:30
Βάρκιζα: Αυτοκίνητο έπεσε από τον γκρεμό στη θάλασσα (Video) - Media

 

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα μια οικογένεια στο Πυρί  της Θήβας, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι με σκοπό να τους ληστέψουν.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Permissospress, οι θρασύτατοι ληστές που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν ξημερώματα Σαββάτου μέσα στο σπίτι παραβιάζοντας με λοστούς την κεντρική είσοδο, ενώ βρισκόταν μέσα η οικογένεια.

Αφού τους ακινητοποίησαν, στη συνέχεια άσκησαν σωματική βία στο ζευγάρι προκειμένου να τους υποδείξουν που βρίσκονται χρήματα και χρυσαφικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα στο σπίτι της οικογένειας εκτός από το ζευγάρι βρισκόντουσαν και τα δυο τους παιδιά ηλικίας 22 και 26 ετών αντίστοιχα, καθώς και μια φιλοξενούμενη, η αδερφή της συζύγου, με το ανήλικο παιδί της ηλικίας 16 ετών.

Η λεία που αποκόμισαν ήταν περίπου 400 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας SKODA, το οποίο όμως λίγο αργότερα εγκατέλειψαν και το έκαψαν στη διασταύρωση του Ελαιώνα. Σύμφωνα με την αστυνομία το αμάξι είναι από την περιοχή του Κιάτου και δεν είχε προλάβει να δηλωθεί ως κλεμμένο.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θήβας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21