search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:57
MENU CLOSE

Μόνο η Τατιάνα Στεφανίδου: Πάει στον ΣΚΑΪ αλλά… κρατάει το πλατό της στο Epsilon

21.07.2018 12:50
Του έπεσε στο κεφάλι το τηλεοπτικό πλατώ την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα (Video) - Media

 

Παρελθόν από το Epsilon αποτέλεσε μετά το τέλος της φετινής σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποχώρησε από το κανάλι, με τις αιχμές κατά της νέας διοίκησης στην τελευταία της εκπομπή να μη λείπουν. Ωστόσο, δεν έμεινε για αρκετό καιρό χωρίς να έχει βρει τηλεοπτική στέγη.

Η Τατιάνα, βλέπετε, συμφώνησε σχεδόν αμέσως με τον ΣΚΑΪ και θα τη δούμε στη μεσημεριανή ζώνη 13:00 – 15:00 με το ίδιο όμως περιεχόμενο στην εκπομπή της.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, δεν ξεφύγει και πολύ από τη διαδρομή που ακολουθούσε τόσα χρόνια μέχρι τα Μελίσσια. Όπως αναφέρει η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο Yupiii.gr η Τατιάνα θέλει μεγάλο σκηνικό προκειμένου η εκπομπή της να μην υστερεί πουθενά σε σχέση με τις ανταγωνιστικές εκπομπές.

Γι’ αυτό και -όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα- έχει ζητήσει να εξακολουθήσει να βγάζει την εκπομπή της από το πλατό που είχε στο Epsilon. Άλλωστε, τα στούντιο του καναλιού ανήκουν στον Φίλιππο Βρυώνη με τον οποίο η Τατιάνα διατηρεί άριστες σχέσεις.

Θυμίζουμε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα το κανάλι αναμένεται να μετακομίσει στις εγκαταστάσεις του Mega.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50