search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:49
MENU CLOSE

Μαζί Ρέμος – Βίσση στη συναυλία για τους πυρόπληκτους της Αττικής (Video)

01.08.2018 07:00
Μαζί Ρέμος - Βίσση στη συναυλία για τους πυρόπληκτους της Αττικής (Video) - Media

 

Τεράστια ήταν χθες βράδυ η ανταπόκριση του κοινού στη συναυλία αλληλεγγύης που διοργάνωσαν τα μέσα ενημέρωσης στην Κύπρο για στήριξη των πυρόπληκτων στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», από τις 06:00 χθες το πρωί ξεκίνησε ραδιομαραθώνιος για συλλογή χρημάτων μέσω γραπτών μηνυμάτων, ενώ ο έρανος θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή, καθώς από τα υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τη συνεισφορά τους.

Στη συναυλία έδωσαν το παρόν τους κυπριακά συγκροτήματα, ενώ την προσπάθεια στήριξαν με τις φωνές τους οι Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος.

 Οι δύο καλλιτέχνες επισκέφθηκαν χθες το Προεδρικό, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, εκφράζοντας τη συγκίνησή τους για την προσπάθεια των Κυπρίων να στηρίξουν τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα.

 Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Hope for Children, που βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με τις τοπικές ελληνικές αρχές και υπό τη διαχείρισή του θα είναι το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί.

Σημειώνεται, ότι στον ραδιομαραθώνιο συγκέντρωσης χρημάτων για τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά συμμετείχαν όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, αθλητές, τράπεζες, μη κυβερνητικές οργανώσεις, επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Την εκδήλωση πρόβαλαν και προώθησαν οι Digital Tree e-publishers , o Φιλελευθερος, Αctive, ΡΙΚ, ΑΝΤ1, Alpha Κύπρου, Sigma, TVone, Πολίτης, Cyprus Mail, ΙΜΗ, SPP MEDIA GROUP , Διάλογος, Αλήθεια, Super sport FM, MC Media.

Τα συγκροτήματα που ανέβηκαν στη σκηνή είναι οι Theo & Alex, OnTour, Cashiers (Band), Neon Knights, The Boots, Fuse.

Ο χώρος παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από τον Δήμο Λευκωσίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:48