search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:56
MENU CLOSE

Η μάνα του χρυσαυγίτη Δεβελέκου κατακεραυνώνει τη ναζιστική οργάνωση – «Θα χ@σω στον τάφο του αδερφού σου» της απαντά

01.08.2018 12:44
Η μάνα του χρυσαυγίτη Δεβελέκου κατακεραυνώνει τη ναζιστική οργάνωση - «Θα χ@σω στον τάφο του αδερφού σου» της απαντά  - Media

 

Η συνομιλία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι ανάμεσα σε ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, τον Σωτήρη Δεβελέκο και τη μητέρα του. Είναι ένα τηλεφώνημα που καταγράφηκε από τον «κοριό» της ΕΥΠ και είναι χαρακτηριστικό ότι ο νεοναζί χρυσαυγίτης μιλάει στη μάνα του χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού. Το αντίθετο βρίζει τον νεκρό αδελφό της.

Συνομιλία (9259) Δεβελέκου, με την μητέρα του στις 22/09/2013, 4 μέρες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα:

Δεβελέκος: Λοιπόν τελεσίδικο, και τελεσίγραφο… ακούς;

Μητέρα Δεβελέκου: Τελεσίγραφα και τελεσίδικα εκεί που σας έκαναν στρατιωτάκια. Εκεί που κλωτσάγατε τα κεφάλια των Πακιστανών, τελεσίγραφα και τελεσίδικα δεν θα μου στέλνεις εμένα. Τελεσίγραφα και τελεσίδικα εκεί που κάνατε ό,τι κάνατε για να περάσετε και να γίνετε τελείως στρατιώτες και καθάρματα. Εκεί να πας να τα πεις. Και να πας να κάνεις και μία μήνυση στο Έθνος, για να μην σε ξέρει και η κυρία Κατίνα απέναντι που δεν το έμαθε.

Δεβελέκος: θα κάνω αγάπη μου, θα με ταΐζουν μέχρι να πεθάνω αυτοί, μην ανησυχείς…

Μητέρα Δεβελέκου: Ναι, ναι, καλη συνέχεια, γεια.

Δεβελέκος: Όχι, θέλω να σου πω δυο κουβέντες. Σου μιλάω. Σου μιλάω!

Μητέρα Δεβελέκου: Είσαστε καθάρματα. Σας σιχάθηκε η ψυχή μου. Αλήτες, όλοι αλήτες, όλοι αλήτες. Όλοι οι αλήτες μαζεμένοι.

Δεβελέκος: Στον τάφο του αδερφού σου, θα χεζω!…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52