search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:47
MENU CLOSE

Κιέβο – Γιουβέντους 2-3: Στις καθυστερήσεις η νίκη της Γιουβέντους στο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο!

18.08.2018 18:22
Κιέβο – Γιουβέντους 2-3: Στις καθυστερήσεις η νίκη της Γιουβέντους στο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο! - Media

 

Απαντες κοίταζαν τον Κριστιάνο στην πρεμιέρα τους ως Μπιανκονέρο, αλλά ο Μπερναρντέσκι αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή και χάρισε in extremis στη Γιούβε την ανατροπή 2-3 επί της Κιέβο.

Κάμερες, φωτογράφοι, ειδική ενημέρωση λεπτό προς λεπτό σε όλα τα sites του κόσμου. Ποτέ πριν την παρουσία του Κριστιάνο δεν θα γινόταν εκτός Ιταλίας live το Κιέβο-Γιουβέντους. Τώρα όμως είναι αλλιώς. Ολο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στους Μπιανκονέρο γενικά και στον CR7 ειδικά. Μόνο που εκείνος όσο κι τα έδωσε όλα και πάλεψε στην πρεμιέρα του στη Serie A, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Η ομάδα του επίσης ζορίστηκε τρελά στο «Αντόνιο Μπεντεγκόντι», μα στο φινάλε και αφού πέρασε από διάφορα δράματα στο ματς, έφτασε στην ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-3 χάρη στο γκολ του Μπερναρντέσκι στο 93′.

Ο Πορτογάλος πέρασε όλον τον αγώνα στα αριστερά της επίθεσης, λύνοντας και τη μεγαλύτερη απορία, σχετικά με το που θα κινηθεί με τον Ντιμπάλα στην ίδια 11άδα. Αρχικά δεν μπορούσαν να τον βρουν οι συμπαίκτες του κι εκείνος δοκίμασε δύο άστοχα σουτ. Είχε όμως και κάποιες καλύτερες προσπάθειες, αλλά ο Στέφανο Σορεντίνο στα 39 του, τον σταμάτησε σε όλες. Η Γιούβε βρήκε το 0-1 μόλις στο 3’με πλασέ του Κεντίρα. Η χαρά των Γιουβεντίνων ωστόσο, δεν κράτησε όσο φαντάζονταν, μιας και η Κιέβο τους το γύρισε απρόσμενα.

Ηρωας της ανατροπής ο Τζακερίνι με ασίστ στην κεφαλιά ισοφάρισης από τον Στεπίνσκι (38′) και με εύστοχο πέναλτι (54′) από την ανατροπή του Ζοάο Κανσέλο στον ίδιο. Από εκεί κι έπειτα έγειρε το γήπεδο εις βάρος των γηπεδούχων. Στο 75′ από κόρνερ έβαλε το κεφάλι του ο Μπονούτσι για την ισοφάριση (ίσως αυτογκόλ) και στο 90′ στην κεφαλιά του Μάντζουκιτς η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αλλά έπειτα από εξέταση του VAR, δεν μέτρησε το γκολ, καθώς ο Ρονάλντο είχε κάνει διπλό φάουλ στη φάση. Τελικά ο Μπερναρντέσκι με κοντινό πλασέ αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή για τον Αλέγκρι και χάρισε το τρίποντο στην πρεμιέρα της Serie A.

Κιέβο (Λορέντσο Ντ’Ανα): Σορεντίνο (91′ Σέκουλιν), Τόμοβιτς, Ροσετίνι, Μπάνι, Κατσατόρε, Ριγκόνι, Ραντοβάνοβιτς, Χετεμάι (78′ Ομπι), Ντεπάολι, Στεπίνσκι (66′ Τζόρτζεβιτς), Τζακερίνι

Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Ζοάο Κανσέλο, Κεντίρα (84′ Τσαν), Πιάνιτς, Κουαδράδο (56′ Μπερναρντέσκι), Ντάγκλας Κόστα (64′ Μάντζουκιτς), Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:45