search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:37
MENU CLOSE

Γιώργος Κιμούλης: Η κόρη του έγινε 24 χρονών και είναι μια κούκλα! (Photos)

22.08.2018 09:50
Γιώργος Κιμούλης: Η κόρη του έγινε 24 χρονών και είναι μια κούκλα! (Photos) - Media

 

Παρά το γεγονός ότι γονείς της είναι ο Γιώργος Κιμούλης και η Μαρία Δαμανάκη, η ίδια προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχοντας υιοθετήσει ένα χαμηλό προφίλ.

Ο λόγος για τη Μαριάννα Κιμούλη η οποία είναι, πια, 24 χρονών όπου μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.

Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της, σπούδασε στο Λονδίνο υποκριτική στη Σχολή Υποκριτικής Queen Mary στο University of London.

Παρά το γεγονός ότι έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και ταινίες, ποτέ δεν χρησιμοποίησε το επίθετο του πατέρα της προκειμένου να γίνει γνωστή.

Ο Γιώργος Κιμούλης της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Κάτι ανάλογο, βέβαια, ισχύει και από την πλευρά της μαριάννας η οποία βρίσκεται στο πλευρό του σε κάθε παράστασή του.

«Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος “συγκατοικώ” με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει “το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου”. Είναι λίγο τσιγκούνικο. Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι…» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Κιμούλης αναφερόμενος στην κόρη του.

Δείτε τη Μαριάννα Κιμούλη στις παρακάτω φωτογραφίες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:35