search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:06
MENU CLOSE

Δεν τα παρατά ο Βρυώνης: Διεκδικεί και πάλι τηλεοπτική άδεια

28.08.2018 14:40
Δημοσιογράφοι: Διάλογος με Πέτσα τη Δευτέρα για το νομοσχέδιο και τις απολύσεις στα κανάλια - Media

 

Δεν τα παρατά ο Φίλιππος Βρύωνης. Ο επιχειρηματίας σύμφωνα με δημοσιεύματα εμφανίζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει μια από τις δύο «ορφανές» άδειες γενικούς περιεχομένου.

Όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών ο διαφημιστής έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να καταθέσει φάκελο. Θυμίζουμε ότι από τις επτά άδειες που είχαν προκηρυχθεί είχαν δοθεί οι πέντε.

Οι δύο παραμένουν προς διεκδίκηση από κάθε ενδιαφερόμενο μέχρι και την προκήρυξη των θεματικών αδειών.

Μια από αυτές είχε διεκδικήσει και ο Φίλιππος Βρύωνης όπου είχε καταθέσει φάκελο στο ξεκίνημα της διαδικασίας. To ΕΣΡ είχε ζητήσει από τον Φίλιππο Βρυώνη να προσκομίσει στοιχεία από τα οποία θα προέκυπτε η πλήρης εξόφληση µε τραπεζικό δανεισµό του συνολικού πιστωµένου τιµήµατος, για τη µεταβίβαση των µετοχών της M.P.J. Holdings LTD από την εταιρία A-ORIZON Media LTD στη Martine-Nadine Bolle.

Τα στοιχεία που δόθηκαν δεν ήταν πλήρη κι έτσι ο φάκελος απορρίφθηκε τόσο από το ΕΣΡ όσο και από το ΣτΕ που είχε προσφύγει ο επιχειρηματίας. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα από το «Secret» ο Βρυώνης έχει ήδη έτοιμο μέρος της υποδομής για τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας.

Μάλιστα πολλά από τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν εργάζονται ήδη στο Νέο Κανάλι, δικής του ιδιοκτησίας.

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:06