search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:28
MENU CLOSE

Μεταγραφές τέλος στην ΑΕΚ

31.08.2018 19:17
Μεταγραφές τέλος στην ΑΕΚ - Media

 

Μόνο για ελεύθερο ποδοσφαιριστή και εφόσον προκύψει κάποια καλή περίπτωση θα κινηθεί η ΑΕΚ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μετά την αρνητική τροπή με τους Ραντόγια και Αγκού.

Προσμονή τέλος για τους φίλους της ΑΕΚ, καθώς ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι η μοναδική και τελευταία μεταγραφή της στο τέλος της περιόδου.

Η Ένωση, δέχθηκε αρνητική απάντηση από τον Ραντόγια της Θέλτα για τη θέση του εξτρέμ, αλλά δεν ευοδώθηκε η προσπάθειά της για άλλες μία –δύο περιπτώσεις (η μία του Νάρσινγκ), ενώ ο Αγκού που ενδιέφερε για τη μεσαία γραμμή παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Στεούμπαλ. Έτσι, αποφάσισε να μην κινηθεί για άλλον παίκτη.

«Δεν θα πάρουμε παίκτη μόνο για να πάρουμε», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Ένωσης για το θέμα.

Πλέον, αν προκύψει κάποια περίπτωση παίκτη ελεύθερου μέχρι τη Δευτέρα που τελειώνει η προθεσμία για να δηλωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΚ θα κινηθεί, αρκεί να πληροί τις προϋποθέσεις. Ένας εξ’ αυτών είναι ο Παναγιώτης Κονέ που έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε, όμως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί από την ΠΑΕ αν θα γίνει κίνηση για την επιστροφή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:28