23/01/2020 23:23:34

Ζευγάρι έκανε σεξ με τον σκύλο του και το μαγνητοσκοπούσε – Το σκυλί ονομάζεται «Βούδας» (Photos)

Ζευγάρι έκανε σεξ με τον σκύλο του και το μαγνητοσκοπούσε – Το σκυλί ονομάζεται «Βούδας» (Photos) - Media

 

Η Τζανέτ Σολάνο και ο Φρεδερικ Μαντσανάρες είναι ζευγάρι. Η Τζανέτ και ο Φρέδερικ έκαναν σεξ και έβαλαν «στο παιχνίδι» και τον σκύλο τους, ένα ακίτα, ο οποίος ονομάζεται Βούδας. Την ώρα που έκαναν σεξ μαγνητοσκοπούσαν ότι συνέβαινε μαζί με το σκυλί. Ο Φρεδερικ μάλιστα είχε δημουργήσει μέσα στο σπίτι έναν εξειδικευμένο πάγκο με κόκκινο μαξιλάρι για να βοηθάει να ακουμπάει το σκυλί και η Τζάνετ κατά τη διάρκεια της πράξης. Χρησιμοποιούσε επίσης ορμόνες τις οποίες έδινε στο σκυλί με ένεση για να αυξήσει τις ορμές του.

Το περιστατικό συνέβη στο Κολοράντο όταν η αστυνομία πήγε σπίτι τους ύστερα από τηλεφώνημα για ενδοοικογενειακή βία. Το οπτικό υλικό έφτασε στα χέρα της αστυνομίας η οποία συνέλαβε το ζευγάρι.

Εκτός από τα κατηγορίες περί κτηνοβασίας, η Τζάνετ και ο Φρέδερικ κατηγορούνται και για κακοποίηση ζώου. Αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Η κτηνοβασία στα ΗΠΑ είναι παράνομη επειδή τα ζώα θεωρούνται από τον νόμο ως ιδιοκτησία και όχι ως αισθανόμενα όντα.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο Φρεδερικ παραδέχτηκε ότι είναι ένοχος, ενώ η Τζάνετ είπε πως ο σύντροφος της την πίεζε να κάνει ότι έκανε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.