search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:01
MENU CLOSE

Ο διαγωνισμός ομορφιάς «Μις Χίτλερ» παύει ύστερα από τη θύελλα διαμαρτυριών (Photos)

17.09.2018 09:37
Ο διαγωνισμός ομορφιάς «Μις Χίτλερ» παύει ύστερα από τη θύελλα διαμαρτυριών (Photos)   - Media Gallery 3

 

Το είδαμε και αυτό. Οι οπαδοί των ζόμπι του ναζισμού να διοργανώνουν διαγωνισμούς ομορφιάς με την ονομασία Μις Χίτλερ 2018. Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε από Ρωσική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ύστερα από την κατακραυγή που υπήρξε, ματαιώθηκε.

Οι γυναίκες φιναλίστ του διαγωνισμού ήταν από 4 χώρες και φωτογραφήθηκαν με ναζιστικές στολές χαιρετώντας ναζιστικά.

Όλες τους πόζαραν ντυμένες ναζί, και κρατώντας το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ «Ο αγών μου». Εκτός από τον τιτλο Μις Χίτλερ, υπήρχαν και οι τίτλοι Μις Εύα Μπράουν, Μις Εντελβάις, και Μις Σκουλντ.

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δήλωσαν ότι στόχος τους ήταν να προωθήσουν τον χριστιανικό πολιτισμό, αλλά και την αλληλεπίδραση μεταξύ της χιτλερικής νεολαίας. «Πάνω από όλα όμως» λένε, «θέλαμε να προασπίσουμε την ομορφιά των γυναικών».

Η ρωσική ιστοσελίδα που διοργάνωσε το διαγωνισμό όνομάζεται Vkontakt και είναι μια ιστοσελίδα σαν το facebook που τη χρησιμοποιεί το 68% των Ρώσων χρηστών.

Οι ίδιοι οι υπεύθυνοι της Vkontakt, είπαν πως ύστερα από τη μεγάλη κατακραυγή μπλόκαραν και κατέβασαν τη σελίδα για το διαγωνισμό ομορφιά Μις Χίτλερ.

«Είναι μια απαράδεκτη σελίδα που προωθεί τη μισαλλοδοξία και τη βία» έγραφαν οι οργισμένοι χρήστες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04