22/10/2019 13:37:04

Πυρά Ποταμιού κατά Θεοδωρικάκου: Κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε αποστασία

Θεοδωρικάκος: Με την πλειοψηφία που θα έχουμε δεν θα μπορεί να μας ρίξει κανείς - Media

 

Την οργή του Ποταμιού προκάλεσαν δηλώσεις του συντονιστή Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος μιλώντας στον ρ/σ News247 απέκλεισε μεν προεκλογική συνεργασία με το Ποτάμι, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να συνεργαστεί με όποια στελέχη συμφωνούν με το πρόγραμμά της, λέγοντας ότι «δεν τίθεται θέμα προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι. Όσοι συμφωνούν με το πρόγραμμα και την πολιτική του Κ Μητσοτάκη, η ΝΔ είναι ανοιχτό κόμμα για να τους υποδεχτεί».

Η φράση αυτή του κ. Θεοδωρικάκου προκάλεσε τη μήνι του Ποταμιού το οποίο τόνισε ότι «ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, κ. Θεοδωρικάκος, προχώρησε για άλλη μια φορά σε δημόσιο κάλεσμα για ένταξη στην ΝΔ βουλευτών και στελεχών του Ποταμιού. Έχει άραγε συνείδηση ότι αυτό αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση σε αποστασία;

Οι αντιδράσεις ειδικά στις τοπικές κοινωνίες στις προσχωρήσεις των Φωτήλα και Μάρκου, μετά από ανάλογες προσκλήσεις, δεν έχουν διδάξει τίποτε στον κ. Θεοδωρικάκο; Ή θεωρεί ότι το νέο ύφος που επαγγέλλεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμπεριέχει και τις γνωστές παλαιοκομματικές πρακτικές;».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.