search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:17
MENU CLOSE

Πυρά Ποταμιού κατά Θεοδωρικάκου: Κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε αποστασία

17.09.2018 13:13
Τάκης Θεοδωρικάκος: Δουλειές και ασφάλεια είναι οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη - Media

 

Την οργή του Ποταμιού προκάλεσαν δηλώσεις του συντονιστή Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος μιλώντας στον ρ/σ News247 απέκλεισε μεν προεκλογική συνεργασία με το Ποτάμι, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να συνεργαστεί με όποια στελέχη συμφωνούν με το πρόγραμμά της, λέγοντας ότι «δεν τίθεται θέμα προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι. Όσοι συμφωνούν με το πρόγραμμα και την πολιτική του Κ Μητσοτάκη, η ΝΔ είναι ανοιχτό κόμμα για να τους υποδεχτεί».

Η φράση αυτή του κ. Θεοδωρικάκου προκάλεσε τη μήνι του Ποταμιού το οποίο τόνισε ότι «ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, κ. Θεοδωρικάκος, προχώρησε για άλλη μια φορά σε δημόσιο κάλεσμα για ένταξη στην ΝΔ βουλευτών και στελεχών του Ποταμιού. Έχει άραγε συνείδηση ότι αυτό αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση σε αποστασία;

Οι αντιδράσεις ειδικά στις τοπικές κοινωνίες στις προσχωρήσεις των Φωτήλα και Μάρκου, μετά από ανάλογες προσκλήσεις, δεν έχουν διδάξει τίποτε στον κ. Θεοδωρικάκο; Ή θεωρεί ότι το νέο ύφος που επαγγέλλεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμπεριέχει και τις γνωστές παλαιοκομματικές πρακτικές;».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:16