search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:31
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα της Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής: «Και ποια είσαι εσύ;» (Video)

21.09.2018 09:12
To «καρφί» της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον ΣΚΑΪ – Η δήλωση που θα συζητηθεί - Media

 

Μετά από αρκετούς μήνες, η Φλορίντα Πετρουτσέλη επέστρεψε στην εκπομπή Happy Day, αυτήν τη φορά ως καλεσμένη. Όπως ήταν λογικό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις έκανε ερωτήσεις αναφορικά με τον πρόσφατο τοκετό της και τη νέα καθημερινότητα που ζει ως νέα μαμά. Η Φλορίντα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην «επίθεση» που δέχθηκε μέσω του διαδικτύου επειδή άφησε το μωρό της για λίγες ώρες σπίτι και πήγε στην Επίδαυρο, παίρνοντας μαζί της το θήλαστρο προκειμένου να αντλήσει γάλα όταν χρειαστεί.

Το περιστατικό αυτό εξόργισε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία τοποθετήθηκε, υποστηρίζοντας ότι είναι απόλυτα λογικό μια νέα μαμά να χρειαστεί να βγει από το σπίτι για λίγες ώρες και ότι κανένας δεν είναι αρμόδιος για να την κρίνει…

«Μια γυναίκα λεχώνα, που θέλει για τους λόγους της να βγει και να ξεσκάσει, το να δέχεται μια τέτοια επίθεση… και ποια είσαι εσύ κυρία μου που θα κρίνεις…», είπε μεταξύ άλλων, εμφανώς εκνευρισμένη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:31