search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:16
MENU CLOSE

Αυτό είναι που λέμε… βραχυκύκλωσε η άμυνα! Στην κυριολεξία (video)

10.10.2018 16:48
Αυτό είναι που λέμε… βραχυκύκλωσε η άμυνα! Στην κυριολεξία (video) - Media

 

Με μόλις τρεις βαθμούς σε 23 παιχνίδια, η «έρημη» Σέλμπακ – όπως είναι λογικό- βρίσκεται στον πάτο της 3ης κατηγορίας του νορβηγικού πρωταθλήματος. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχθηκε την Βεστφόσεν και –φυσιολογικα- γνώριζε ακόμα μια βαριά ήττα. Η βαρετή αναμέτρηση πλησίαζε στο τέλος της, όταν στο 85ο λεπτό και με το σκορ να είναι 0-5 εις βάρος της, ο νεαρός της αμυντικός Γιόνας Αλεξάντερ Όλσεν πραγματικά ξεσήκωσε το γήπεδο, δίνοντας έναν «ξεχωριστό» λόγο να συζητούν για την Σέλμπακ, πέρα από τη χαμηλή δυναμικότητά της.

Απομάκρυνε τη μπάλα με τόση ορμή (και πιθανώς οργή από τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα) που εκτοξεύτηκε στα καλώδια υψηλής τάσης, προκαλώντας βραχυκύκλωμα και αλυσιδωτά «πυροτεχνήματα». Από εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο δεν σταμάτησε να αστράφτει εξαιτίας των καμένων καλωδίων.

 

Μετά τη σύντομη διακοπή, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, όπως και το αρνητικό σερί της Σέλμπακ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13