search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:53
MENU CLOSE

Σάλος στην Τουρκία – Ο Αρντά Τουράν φλέρταρε έγκυο 8 μηνών κι έστειλε στο νοσοκομείο τον άντρα της, διάσημο τραγουδιστή

10.10.2018 20:06
Σάλος στην Τουρκία - Ο Αρντά Τουράν φλέρταρε έγκυο 8 μηνών κι έστειλε στο νοσοκομείο τον άντρα της, διάσημο τραγουδιστή - Media

 

Για ακόμα μια φορά κάνει το γύρο του κόσμου το όνομα του Αρντά Τουράν. Για ακόμα μια φορά με λάθος τρόπο.

Ο 31χρονος μέσος της Μπασακσεχίρ ενεπλάκη σε καβγά σε γνωστό κλαμπ της Κωνσταντινούπολης με τον Τούρκο τραγουδιστή Μπερκάι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γείτονα χώρα, ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, εμφανώς εκτός εαυτού λόγω μέθης, φλέρταρε έντονα την σύζυγο του τραγουδιστή, η οποία βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Στην συνέχεια επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον Μπερκάι στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πήγε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε το θύμα, και ζήτησε από τη σύντροφο του τραγουδιστή να τον… σκοτώσει(!) λέγοντάς της πως ήταν δικό του λάθος και ότι λυπόταν για αυτό που έκανε.

Το όλο θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Τουρκία, με τον 36χρονο τραγουδιστή να παραδέχεται το περιστατικό και να υποστηρίζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram πως ο τσακωμός δεν έγινε λόγω της άσεμνης συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή στην σύντροφό του.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:53