search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:58
MENU CLOSE

Γρηγοράκος: Μήπως ο Τσίπρας φοβάται τις αντιδράσεις Καμμένου και τα κάνει όλα «γαργάρα»;

17.10.2018 15:30
Γρηγοράκος: Μήπως ο Τσίπρας φοβάται τις αντιδράσεις Καμμένου και τα κάνει όλα «γαργάρα»; - Media

 

Για την κρίση την οποία περνάει η κυβέρνηση μίλησε σε συνέντευξή του ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Xfm» 94.3 και το δημοσιογράφο Άγγελο Μόσχοβα.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε νευρική κρίση:

«Η κυβέρνηση βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Αυτά που συμβαίνουν είναι σουρεαλιστικού χαρακτήρα και προσφέρονται για άλλου είδους αναλύσεις. Αναρωτιέμαι πώς επέτρεψαν στον Καμμένο να διασύρει τη χώρα, να επιτεθεί σε έναν σεμνό βουλευτή, όπως είναι ο Σάκης Παπαδόπουλος και δεν μιλάει κανείς. Θα τολμούσε ποτέ ένας υπουργός προηγούμενων κυβερνήσεων να κάνει κάτι τέτοιο και θα παρέμενε στη θέση του; Αν είναι αλήθεια όλα αυτά που γράφονται ότι συνέβησαν στο Υπουργικό Συμβούλιο χθες, τότε είναι όλοι τους για λύπηση. Αν δεν είναι σε συμφωνία ο Καμμένος με τον πρωθυπουργό, τότε μήπως ο κ. Τσίπρας φοβάται τις αντιδράσεις του και γι’ αυτό τα κάνει όλα “γαργάρα”; Είναι ξεκάθαρο ότι ο Π. Καμμένος μπήκε στα “χωράφια” του υπουργού Εξωτερικών. Εμένα με προβληματίζει η απόλυτη σιγή της Κουμουνδούρου, μ’ ενοχλεί. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια ηθική και κομματική υποστήριξη στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από αυτά που τους καταλογίζει ο Καμμένος; Τελικά φαίνεται ότι η όσμωση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ οδήγησε στην ΑΝΕΛοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ. Το μύθευμα “πρώτη φορά Αριστερά” έχει οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην αγκαλιά ενός ακροδεξιού κόμματος, που έχει αναδειχτεί σε ρυθμιστή της ζωής του τόπου και της χώρας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:58