search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:48
MENU CLOSE

Νομοθετική ρύθμιση ζητεί η ΚΕΔΕ για την καταβολή δώρων στους εργαζόμενους

17.10.2018 18:16
Ηλεία: Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγο μετά τον τοκετό ενώ ο γιατρός τους είπε «όλα καλά» (photo/video) - Media

 

Πρωτοβουλία νομοθετικής ρύθμισης που θα εξασφαλίζει, μέσω κρατικού προϋπολογισμού, την καταβολή αναδρομικά των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα που κόπηκαν από τους εργαζόμενους στους δήμους, αναλαμβάνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Την απόφαση αυτή έλαβε στη σημερινή του συνεδρίαση το ΔΣ της ΚΕΔΕ, το οποίο εξέφρασε την στήριξη του, στους εργαζόμενους των δήμων που τα διεκδικούν.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, επικαλούμενος τις σχετικές τροποποιήσεις του θεσμικού πλαισίου, επισήμανε ότι «δήμοι που έχουν την οικονομική δυνατότητα δύνανται, με απόφαση της οικονομικής επιτροπής των δήμων τους και κατόπιν γνωμοδότησης νομικού συμβούλου του δήμου, να προχωρήσουν στην καταβολή των χρημάτων σε όσους εργαζόμενους τα δικαιούνται, βάσει των σχετικών δικαστικών αποφάσεων που εκδόθηκαν υπέρ τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:46