search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:20
MENU CLOSE

«Έπνιξε τη φωνή της» – Κόρη γνωστού ηθοποιού κόπηκε στο The Voice – Η αντίδραση του πατέρα της (Photo, Video)

17.10.2018 19:51
«Έπνιξε τη φωνή της» - Κόρη γνωστού ηθοποιού κόπηκε στο The Voice - Η αντίδραση του πατέρα της (Photo, Video) - Media

 

Πώς αντέδρασε ο πατέρας της όταν δεν γύρισε καμία από τις καρέκλες των coaches;

Βγήκε στη σκηνή του The Voice και τραγούδησε το «Σίδερο με ατμό» της Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Ο λόγος για την 23χρονη Μαρίλια Μητρούση, κόρη του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση, ο οποίος βρισκόταν την ώρα της οντισιόν της στο family room με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Κανείς ωστόσο από τους coaches ωστόσο δεν γύρισε την καρέκλα του ώστε να της δώσει τη δυνατότητα να μπει στο The Voice. Οι coaches την επαίνεσαν για την ερμηνεία της, ωστόσο επισήμαναν πως οι αστάθειες ήταν πολλές.

Το’χεις βρε παιδάκι μου. Λίγη αστάθεια υπήρχε. Αρκετούτσικη δηλαδή, αλλά το λέει η ψυχούλα σου», είπε ο Σάκης που λίγο αργότερα της ζήτησε μια αγκαλιά.

«Η φωνή σου θυμίζει μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο και περιμένεις και από την επιλογή του τραγουδιού να δεις κάποιον μεγαλύτερο. Για τα 23 σου πιστεύω ότι στα 24 θα είσαι τέλεια και θα έρθεις και θα μας το πεις», σχολίασε ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ λίγες στιγμές αργότερα ο Γιώργος Καπουτζίδης τους σύστησε ξανά την Μαρίλια…

«Τώρα που σας βλέπω καταλαβαίνω γιατί έχει αυτή την αρετή», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Μιχάλη Μητρούση. «Το τραγούδι το ερμήνευσε, δεν το τραγούδησε. Τα πιο πολλά παιδιά έρχονται και τραγουδάνε. Η Μαρίλια το ερμήνευσε. Είναι πάρα πολύ εκφραστική. Έχει πάρει δάνεια από εσάς, γιατί εδώ σίγουρα έχει να κάνει με υποκριτική ικανότητα», ανέφερε ο coach.

«Αχγώθηκα πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ τρομακτικό αυτό το πράγμα» σχολίασε η υποψήφια πηγαίνοντας στα παρασκήνια. «Αφού έπνιξε τη φωνή της», σχολίασε ο Μιχάλης Μητρούσης, ο οποίος ήταν υποστηρικτικός στην προσπάθεια της κόρης του.

 

Πηγή: zappit

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:19