search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:48
MENU CLOSE

Σκουρλέτης: Ο πρωθυπουργός δεν επέλεξε τον κ. Καμμένο έναντι του κ. Κοτζιά 

18.10.2018 07:52
Σκουρλέτης: Η Αριστερά δεν ήταν παρένθεση - Media

 

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως η εξέλιξη της παραίτησης Κοτζιά δεν είναι ευχάριστη, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επέλεξε τον κ. Καμμένο, έναντι του κ. Κοτζιά.

Ο κ. Σκουρλέτης, υπογράμμισε ότι δεν κατανοεί τους πολιτικούς λόγους της παραίτησης του κ. Κοτζιά, καθώς ο Πρωθυπουργός αμέσως μετά με τις δηλώσεις του, κατέστησε σαφές ότι η πολιτική της Συμφωνίας των Πρεσπών όχι μόνο δεν εγκαταλείπεται, αλλά αποτελεί την προτεραιότητα της Κυβέρνησης.

Αυτό αποδεικνύει λοιπόν – σύμφωνα με το Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – ότι ο Πρωθυπουργός δεν έκανε καμιά επιλογή υπέρ του κ. Καμμένου, ο οποίος έχει εκδηλώσει την διαφωνία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, έχει την αίσθηση πως ο κ. Καμμένος θα αλλάξει τη στάση του σε ότι αφορά την «απειλή» να ρίξει την Κυβέρνηση για το Σκοπιανό και πρόσθεσε πως αν ο κ. Καμμένος επαναλάβει ανάλογες θέσεις, τότε θα πρόκειται για μείζον πολιτικό ζήτημα.
Αλλά και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δήλωσε ότι η παραίτηση Κοτζιά, έγινε για προσωπικούς και όχι για πολιτικούς λόγους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:46