search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:24
MENU CLOSE

Πέθανε ξαφνικά ο Μάνος Παπαδάκης

20.10.2018 10:35
Πέθανε ξαφνικά ο Μάνος Παπαδάκης - Media

 

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μετά την είδηση για την απώλεια του λαϊκού μας τραγουδιστή. Είναι ο ερμηνευτής της μεγάλης επιτυχίας “Θα τα κάψω τα λεφτά μου”.

Την Παρασκευή το μεσημέρι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, από ανακοπή καρδιάς, όπως γράφει το ogdoo.gr, ο Μάνος Παπαδάκης, ένας από τους ξεχωριστούς λαϊκούς τραγουδιστές που έγραψε τη δική του σημαντική πορεία στο λαϊκό τραγούδι, από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 και μετά.

Ο Μάνος Παπαδάκης γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1941 στο Πετροκεφάλι Ηρακλείου Κρήτης, μετακόμισε στην Αθήνα το 1958 και στις 11 Ιουνίου 1960 μπήκε στο studio για να πραγματοποιήσει την πρώτη του ηχογράφηση στο τραγούδι των Βασίλη Καραπατάκη και Χρήστου Κολοκοτρώνη «Γιαχαμπίμπι τάνι ταλίλι» («Το κορίτσι μου ζηλεύει»), όπου μαζί με τον λαϊκό συνθέτη και τραγουδιστή Πάνο Λειβαδάρο σιγοντάρησαν τον Μπάμπη Τσετίνη, που είχε τον πρώτο ρόλο και που με το τραγούδι αυτό, πραγματοποίησε κι εκείνος την πρώτη του ηχογράφηση. Το τραγούδι κυκλοφόρησε τόσο σε δίσκο 78 στροφών, όσο και σε 45άρι Columbia.

Πηγή: zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20