search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 16:28
MENU CLOSE

«Σε εξέλιξη η ΕΔΕ» απαντά το ΓΕΕΘΑ για Μητρετώδη, Κούκλατζη (Video)

24.10.2018 16:36
ΓΕΕΘΑ για την υπόθεση των Μητρετώδη και Κούκλατζη: Ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο - Media

 

Στο στρατοδικείο αναμένεται να παραπεμφθούν με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη, αποστέλλεται από το ΓΕΕΘΑ έγκληση προς τους στρατιωτικούς, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 1 Μαρτίου 2018 από τους Τούρκους Στρατοχωροφύλακες στον Έβρο.

Αποδέκτες θα είναι επίσης και ανώτεροι αξιωματικοί του Δ’Σώματος Στρατού, της ΧVI (16ης) Μηχανοκινήτου Μεραρχίας Πεζικού και της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, στο σχηματισμό που υπηρετούσαν οι δύο στρατιωτικοί.

Το κατηγορητήριο, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι βαρύτατο και στρέφεται κατά των όλων των προσώπων που εμπλέκονται ή φέρουν ευθύνη για τις παραλείψεις, που σύμφωνα με την έρευνα αλλά και την αποτίμηση που έχει γίνει οδήγησαν στα γεγονότα της 1ης Μαρτίου.

ΓΕΕΘΑ: Σε εξέλιξη η ΕΔΕ, ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) με ανακοίνωση του αργά το βράδυ της Τετάρτης γνωστοποίησε πως η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, που αφορά στο περιστατικό στην περιοχή του Έβρου με τα δύο στελέχη του Στρατού Ξηράς, τον Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, είναι σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί.

Επιπρόσθετα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 16:27