search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:43
MENU CLOSE

Βίντεο-ντοκουμέντο: Αστυνομικοί ξυλοκοπούν αλύπητα 19χρονο στη Μύκονο

26.10.2018 17:56
Η χρονιά του τρόμου - Media

 

Βίντεο από τον βίαιο ξυλοδαρμό δύο νεαρών, ηλικίας 19 και 22 ετών, από αστυνομικούς στη Μύκονο δημοσίευσε το protothema.gr.

Σύμφωνα με το protothema.gr, στο περιστατικό συμμετείχαν τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί που ανήκουν στο απεσταλμένο κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής και που βρίσκονταν στη Μύκονο με σκοπό να συνδράμουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου των ληστειών και των κλοπών που μαστίζει το κυκλαδίτικο νησί.

Οι νεαροί από τη Μύκονο υποστηρίζουν στις καταθέσεις τους ότι χτυπήθηκαν αλύπητα απο τα όργανα της τάξεως επειδή αντάλλαξαν κάποια άγρια βλέμματα σε γνωστό μπαρ του νησιού.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα και πως χρειάστηκε να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, λέγοντας ότι οι νεαροί τους επιτέθηκαν πρώτοι.

Ακολουθεί σκληρή εικόνα από τον τραυματισμό του 19χρονου:

Στο βίντεο, φαίνεται ο άγριος ξυλοδαρμός σε σοκάκι της Μυκόνου και ουσιαστικά οι αστυνομικοί δεν λειτουργούν ως θύματα που αμύνονται, αλλά ως θύτες που ξυλοκοπούν έναν από τους δύο νεαρούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:42