search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:39
MENU CLOSE

MEGA: Οι εργαζόμενοι την ώρα που έπεσε το μαύρο, η τηλεθέαση και το κλείσιμο με τους… Απαραδέκτους (Photo/Video)

28.10.2018 09:41
Μega: Άλλη μια εκπομπή αποχαιρέτησε πρόωρα το κοινό της - Media

 

Έντεκα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα, το Mega σταμάτησε να εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες. Μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στην ζωή του τόπου το “Μεγάλο Κανάλι” σταμάτησε να αναμεταδίδεται από την πλατφόρμα της Digea.

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι του σταθμού, είχαν αποφασίσει να αποχαιρετήσουν το κοινό του καναλιού, προβάλλοντας τρεις από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές: “Τρεις Χάριτες”, “Δις Εξαμαρτείν” και “Απαράδεκτοι”.

Αυτές είναι οι εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του MEGA, μέσα από τα στούντιο του καναλιού. Οι εργαζόμενοι περιμένουν να πέσει το μαύρο και καταγράφουν με τα κινητά τους την ιστορική για τα τηλεοπτικά δεδομένα της χώρας στιγμή:

Η στιγμή που πέφτει μαύρο στο mega

Ακόμα και την ύστατη στιγμή, το Mega έκανε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου, ήταν σταθερά η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ηλικίας 18 – 54, αφήνοντας πίσω του τα υπόλοιπα κανάλια. Συγκεκριμένα, το μισάωρο, 01:30 έως 01:59, το Mega κατέγραφε στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen ποσοστά 17,5% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό. Το Mega έκανε εξαιρετική τηλεθέαση και τη βραδιά του «μαύρου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:38