search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Ανανέωσε προϊόντα της η Apple και τα «ρίχνει» ξανά στην αγορά (Photos)

31.10.2018 13:03
Ανανέωσε προϊόντα της η Apple και τα «ρίχνει» ξανά στην αγορά (Photos) - Media

 

Νέα προϊόντα παρουσίασε η Apple σε εκδήλωση στο κτίριο όπερας της Ακαδημίας Μουσικής του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά από τις 7 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για ανανεωμένες εκδόσεις του μικρού φορητού υπολογιστή MacBook Air, του μικρότερου επιτραπέζιου υπολογιστή της εταιρείας Mac Mini  και του iPad Pro.

Το MacBook Air, το οποίο είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα καταστήματα το 2011, διαθέτει πλέον μια οθόνη Retina 13,3 ιντσών και ένα λεπτότερο και ελαφρύτερο περίβλημα από πλήρως ανακυκλώσιμο αλουμίνιο. Επιπλέον, διαθέτει σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, ένα νέο πληκτρολόγιο με δύο θύρες Thunderbolt 3 και διπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5. Η τιμή του νέου μοντέλου θα  φτάνει τα 1.199 δολάρια, έναντι των 999 δολαρίων του παλαιότερου μοντέλου.

To νέο Mac Mini είναι εφοδιασμένο με τετραπύρηνους ή εξαπύρηνους επεξεργαστές της Intel, μνήμη έως 64 ΜΒ και τέσσερις θύρες Thunderbolt 3. Η τιμή του φτάνει τα 799 δολάρια.

Το iPad Pro διαθέτει πλέον νέα ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη 11 ιντσών (έναντι 10,5 ιντσών του προηγούμενου μοντέλου), ενώ η έκδοση των 12,9 ιντσών έχει μειωθεί σε μέγεθος.

Και οι δύο ταμπλέτες έχουν το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Face ID, θύρες USB-c αντί για θύρες Lightning, υποστηρίζουν τη νέα πένα Apple Pencil, ενώ ενσωματώνουν το νέο επεξεργαστή A12X Bionic, ο οποίος είναι περίπου 90% πιο γρήγορος από τον προηγούμενο.

Οι τιμές θα είναι στα 799 δολάρια για το μοντέλο 11 ιντσών και 999 δολάρια για το μοντέλο των 12,9 ιντσών, ενώ θα παραμείνει στην αγορά το παλαιότερο μοντέλο των 10,5 ιντσών με τιμή 649 δολαρίων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33