search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:46
MENU CLOSE

Μεγάλη γκάφα της Μέγκαν Μαρκλ… (Photos)

31.10.2018 14:26
Μεγάλη γκάφα της Μέγκαν Μαρκλ... (Photos) - Media

 

Μπορεί τα νεώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να θεωρούνται ως πιο ρηξικέλευθα σε σχέση με το πρωτόκολλο και τις παραδόσεις, ωστόσο, υπάρχουν ότι και αυτά τα ότι δεν πρέπει να ξεπερνιούνται.

Εξ ου και η εμφάνιση της δούκισσας του Έσσεξ Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε μεγάλο σούσουρο και μίνι σκάνδαλο, καθώς εμφανώς παραβίασε το πρωτόκολλο των δημοσίων εμφανίσεων.

Τι συνέβη; Στη διάρκεια του επίσημου ταξιδιού της στα Φίτζι η Μέγκαν εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή μπλε πλισέ φούστα, η οποία, όμως είχε ένα πρόβλημα: ήταν υπερβολικά διαφανής.

Τόσο, ώστε σε φωτογραφίες της στη διάρκεια επαφών με τον κόσμο το εσώρρουχό της διαγράφεται εμφανώς μέσα από το κομψό ρούχο.

Η γκάφα αυτή (το πρωτόκολλο απαγορεύει διά ροπάλου τα διαφανή και προκλητικά ρούχα) προκάλεσε μίνι σκάνδαλο στη Βρετανία, αν και οι αντιδράσεις από το παλάτι ήταν μάλλον… εσωτερικές…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:46