search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:53
MENU CLOSE

To Ποτάμι: «Μάχες» στο… πινγκ πονγκ λίγο πριν το συνέδριο (Photo)

01.11.2018 15:12
To Ποτάμι: «Μάχες» στο... πινγκ πονγκ λίγο πριν το συνέδριο (Photo) - Media
 
Λίγες ώρες πριν τα τραπέζια πινγκ πονγκ στηθούν στους χώρους του Cine Κεραμεικός για να «ξεδίνουν» λίγο οι σύνεδροι του Ποταμιού, στη διάρκεια του διήμερου Συνεδρίου του κόμματος, ο Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με τον Γιώργο Αμυρά και τον Θανάση Χειμωνά είπαν να κάνουν… προθέρμανση.
 
Έτσι λοιπόν του έδωσαν και κατάλαβε. Και να τα σερβίς και να οι επιστροφές… Ο πρώτος αγώνας νικητή ανέδειξε τον Θανάση Χειμωνά, ο οποίος κέρδισε τον Γιώργο Αμυρά. Ο Χειμωνάς τελικά αναδείχθηκε σε φαβορί, αφού κέρδισε και τον επόμενο διπλό αγώνα.
Με παρτενέρ την Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου αγωνίστηκαν εναντίον του διδύμου Αμυρά – Θεοδωράκη. Πάντως, και οι τέσσερις φρόντισαν να κρατήσουν δυνάμεις γιατί το Σαββατοκύριακο του συνεδρίου απέχει μόλις λίγες ώρες και η κούραση αναμένεται να βαρέσει κόκκινο!
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07