search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:24
MENU CLOSE

Αιματηρό επεισόδιο στα γραφεία της Sony: Καβγάς εργαζομένων κατέληξε σε μαχαίρωμα

02.11.2018 14:49
Αιματηρό επεισόδιο στα γραφεία της Sony: Καβγάς εργαζομένων κατέληξε σε μαχαίρωμα - Media

 

Η Sony Music ανακοίνωσε πως δύο μέλη του προσωπικού κέτερινγκ της εταιρείας ενεπλάκησαν σήμερα σε βίαιη φιλονικία στα κεντρικά βρετανικά γραφεία της, στο κέντρο του Λονδίνου, αφού η αστυνομία ανέφερε πως δύο άτομα μαχαιρώθηκαν.

Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν στα γραφεία της Sony αφού η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το επεισόδιο στην Ντέρι Στριτ του Κένσινγκτον, όπου βρήκαν δύο άνδρες με τραύματα από μαχαίρι.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε πως το επεισόδιο δεν θεωρείται τρομοκρατικό και η Sony επιβεβαίωσε αργότερα ότι σημειώθηκε έπειτα από έναν καβγά ανάμεσα στο προσωπικό.

«Δύο μέλη της ομάδας κέτερινγκ ενεπλάκησαν σε μια βίαιη φιλονικία», ανέφερε η Sony Music σε δήλωση που εξέδωσε. «Το επεισόδιο βρίσκεται τώρα στα χέρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.»

Η αστυνομία, η οποία προχώρησε στην εκκένωση των γραφείων για προληπτικούς λόγους, δήλωσε πως οι δύο άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης. Μεταφέρθηκαν αμφότεροι σε νοσοκομείο και η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα London Evening Standard, η οποία επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, φαίνεται πως ξέσπασε ένας καβγάς ανάμεσα σε δύο άνδρες στην καντίνα προσωπικού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:23