search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 02:29
MENU CLOSE

Ξανά μέλος του Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών η Ελλάδα

05.11.2018 15:01
Ξανά μέλος του Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών η Ελλάδα - Media

 

Ξανά μέλος του Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ΙΤU) εξελέγη η Ελλάδα με 133 ψήφους για την επόμενη τετραετία 2019-2022. Μάλιστα, αυτή τη φορά οι υποψήφιοι ήταν περισσότεροι από τις διαθέσιμες θέσεις στο Συμβούλιο.

Η Ελλάδα είναι ιδρυτικό μέλος του IΤU και μέλος του Συμβουλίου τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Οι εκλογές για τα μέλη του Συμβουλίου γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια, και φέτος πραγματοποιήθηκαν στο Ντουμπάι.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι παρούσα για μια ακόμα φορά σε ένα πολύ σημαντικό, διεθνούς εμβέλειας, γεγονός»

«Η επιβεβαίωση της θέσης μας στο Συμβούλιο της ITU αποτελεί για εμάς εντολή ενεργούς συμμετοχής στις εργασίες της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών, που καθορίζουν την πορεία των τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως. Συγχαρητήρια στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων που εργάστηκαν για την επίτευξη του αποτελέσματος», πρόσθεσε.

Την Ελλάδα εκπροσώπησαν στην Παγκόσμια Διάσκεψη ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ, Βασίλης Μαγκλάρας, και στελέχη της γραμματείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04