search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:54
MENU CLOSE

Απόψε η συνάντηση Τσίπρα-Κόντε στο Παλέρμο

12.11.2018 19:39
Απόψε η συνάντηση Τσίπρα-Κόντε στο Παλέρμο - Media

 

Το βράδυ της Δευτέρας, στις 10 η ώρα Ιταλίας (11 μ.μ. ώρα Ελλάδας), αντί για την Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ιταλό ομόλογό του Τζιουζέπε Κόντε στο Παλέρμο της Σικελίας.

Ο κ, Τσίπρας συμμετέχει στις εργασίες της Διάσκεψης για τη Λιβύη, που διεξάγονται στη σικελική πόλη και θα αρχίσουν το πρωί της Τρίτης.

Η ιταλική κυβέρνηση διοργανώνει τη διεθνή συνάντηση με στόχο την εκκίνηση του τερματισμού της μακροχρόνιας κρίσης στην αφρικανική χώρα και την προώθηση θεσμικών και οικονομικών μεταρρυθμίσεων.

Έφτασε στο Παλέρμο ο στρατάρχης Χάφταρ

Ο στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ, ο ισχυρός άνδρας της ανατολικής Λιβύης, έφτασε στο Παλέρμο για να συμμετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη για την Λιβύη.

Εικόνες ζωντανής μετάδοσης έδειξαν τον Χάφταρ, να ανταλλάζει χειραψίες με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε, λίγο πριν από την έναρξη της Διάσκεψης, που διεξάγεται έπειτα από ρωτοβουλία της ιταλικής κυβέρνησης, με στόχο τον καθορισμό ενός «οδικού χάρτη» για το μέλλον της βορειoαφρικανικής αυτής χώρας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:54