search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:48
MENU CLOSE

Πολυτεχνείο: Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια με φωτιές, μολότοφ και χημικά – 19 συλλήψεις (Photo/Video)

18.11.2018 07:29
Πολυτεχνείο: Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια με φωτιές, μολότοφ και χημικά - 19 συλλήψεις (Photo/Video)  - Media

 

Στη σύλληψη 19 ατόμων, συνολικά, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πολυτεχνείο και στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, προχώρησε η αστυνομία. 

Αρχικά, έγιναν 22 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ αργότερα συνελήφθησαν άλλα 6 άτομα, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι  19 συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Επεισόδια μετά την πορεία για την Επέτειο του Πολυτεχνείου

Νωρίτερα ρίψεις νερού πραγματοποίησε το ειδικό όχημα της αστυνομίας που βρίσκεται επί της οδού Πατησίων, προς την πλευρά του Πολυτεχνείου, όπου ήταν συγκεντρωμένα νεαρά άτομα. Οι νεαροί εξακολουθούν να πετούν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα προς την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων που από την πλευρά τους έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Άνοιξαν οι δρόμοι της Αθήνας πλην του τμήματος της Πατησίων από Ομόνοια μέχρι Λ. Αλεξάνδρας

Άνοιξαν όλοι οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας, εκτός από την οδό Πατησίων που είναι κλειστή από την Ομόνοια έως την αρχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η κίνηση στα δυο ρεύματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας διεξάγεται κανονικά.

Οκτώ προσαγωγές για τα επεισόδια στην Λεωφ. Αλεξάνδρας

Οκτώ προσαγωγές έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα μπροστά στο σταθμό του μετρό Αμπελόκηποι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κοντά στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Οι προασαχθέντες οδηγήθηκαν στην κρατική ασφάλεια.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν το μπλοκ των αναρχικών περνούσε από τη διασταύρωση Πανόρμου και Αλεξάνδρας. Τη στιγμή εκείνη, ομάδα ατόμων επιτέθηκε κατά της αστυνομικής δύναμης μπροστά στο σταθμό του μετρό με πέτρες, καδρόνια και πυροσβεστήρες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Οι αστυνομικοί «απάντησαν» με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά, ενώ υπήρξε για λίγο καταδίωξη κατά την οποία προσήχθησαν τα οκτώ άτομα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:42