14/07/2020 05:10:03

Ο Ντουτέρτε προτρέπει το γιο του σε θανάσιμη μονομαχία

Ο Ντουτέρτε προτρέπει το γιο του σε θανάσιμη μονομαχία - Media

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων θέλει να λυθούν οι διαφορές του μεγαλύτερου γιου του, Νταβάο, και του γερουσιαστή Τριλάνες με έναν αρχέγονο τρόπο.

«Εσείς και ο Τριλάνες είστε εχθροί, οπότε όταν συναντηθείτε στο Κογκρέσο, μπορείτε να πυροβολήσετε ο ένας τον άλλο» προέτρεψε το γιο του ο πρόεδρος των Φιλιππίνων. «Αν πεθάνεις, θα σε θάψω, έτσι είναι τα πράγματα» συμπλήρωσε ωμά και κυνικά.

Ο Πάολο Ντουτέρτε ανακοίνωσε πρόσφατα την υποψηφιότητά του για το Κογκρέσο στην 1η Περιφέρεια του Νταβάο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Φιλιππίνων, ο γιος του αποφάσισε να είναι υποψήφιος γερουσιαστής «γιατί ντροπιάστηκε από τον Τριλάνες».

Το 2017, ο Τριλάνες κατηγόρησε τον γιο του προέδρου των Φιλιππίνων ότι συνεργάζεται με τις «Τριάδες» φέρνοντας στη χώρα μεθαμφεταμίνη αξίας περίπου 6,4 δισεκατομμυρίων πέσος (125 εκατομμύρια δολάρια). Ο Πάολο Ντουτέρτε αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, ενώ ο πατέρας του φέρεται να δήλωσε ότι είχε είχε δώσει εντολή στην αστυνομία να σκοτώσει τον μεγαλύτερο γιο του αν οι ισχυρισμοί περί διακίνησης ναρκωτικών αποδειχθούν…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.