search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:19
MENU CLOSE

 Ο Χάρης Ρώμας κατεβαίνει στις εκλογές

18.11.2018 19:14
 Ο Χάρης Ρώμας κατεβαίνει στις εκλογές - Media

 

Υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές θα είναι ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος που ρίχνεται για πρώτη φορά στη μάχη της κάλπης. Ο Χάρης Ρώμας θα είναι υποψήφιος στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, όπως ανακοίνωσε μιλώντας στα «Παραπολιτικα».

«Υπήρξα φοιτητής στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συμφοιτητής μου Γιώργος Πατούλης μου έκανε την πρόταση να κατέβω στην περιφέρεια μαζί του και σκέφτηκα ότι είναι μια ευκαιρία να ασχοληθώ και εγώ με τα κοινά και να αναμετρηθώ. Είναι μια πρόκληση, νομίζω ότι έχω τις δυνατότητες να το κάνω, δεν ξέρω βέβαια τι έχω να αντιμετωπίσω», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θα ασχοληθώ με τον τομέα του Πολιτισμού όμως η συμφωνία μας είναι πως δεν κατεβαίνω κάτω από μια στενή κομματική ταυτότητα. Καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει πόλωση, από τη στιγμή που έχει ειπωθεί και το περίφημο ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν σίγουρα η πόλωση θα είναι δεδομένη, αλλά εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό, αυτό που λέω και θα λέω πάντα είναι πως μια πολύ μεγάλη παθογένεια της χώρας είναι ο διχασμός και πρέπει να εκλείψει. Θα πάρω μέρος σε προεκλογικές τηλεοπτικές συζητήσεις . Φτιάχνουμε ένα σχέδιο που θα μπορέσει να βοηθήσει τον πολίτη και εμένα με ενδιαφέρει να καταθέσω και να προσθέσω κάτι σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω αλλά εγώ θα το κάνω», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:13