search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:45
MENU CLOSE

Πήγαν να αρπάξουν δύο παιδιά στα Χανιά

19.11.2018 19:51
Αχαΐα: Αφαίρεσαν χρυσά τάματα από ναό και συνελήφθησαν - Media

 

Μια ανατριχιαστική καταγγελία έκανε σήμερα το μεσημέρι μια μητέρα στα Χανιά, ενημερώνοντας την αστυνομία αλλά και τη διεύθυνση σχολείου των Χανίων, ότι ένας άγνωστος άνδρας προσπάθησε με διάφορους τρόπους να δελεάσει δύο παιδιά για να τον ακολουθήσουν.

Αμέσως τέθηκαν σε συναγερμό τόσο η διεύθυνση του σχολείου όσο και η αστυνομία.

Σύμφωνα με την μητέρα, τη στιγμή που τα δυο παιδιά προχωρούσαν προς τη στάση του λεωφορείου, ένα αυτοκίνητο χρώματος μπεζ, χωρίς πινακίδες, με σπασμένα και επικαλυμμένα με εφημερίδες, τζάμια, τα προσέγγισε, με τον οδηγό να τους λέει ότι τον έστειλε ο πατέρας τους.

Στη συνέχεια προσπάθησε, λέγοντας τους ότι έχει ένα βιντεοπαιχνίδι και 700 ευρώ, να τα δελεάσει να τον ακολουθήσουν.

Το ένα από τα δύο παιδιά, αντέδρασε πετώντας στον άγνωστο το φρούτο που κρατούσε στα χέρια του και στη συνέχεια μαζί με τον συμμαθητή του έτρεξαν προς τα προπορευόμενα παιδιά.

Όταν η μητέρα ενημερώθηκε για το περιστατικό επικοινώνησε τόσο με τη διεύθυνση του σχολείου όσο και με αστυνομικούς της ασφάλειας, καταγγέλλοντας τα όσα της εξιστόρησαν οι ανήλικοι μαθητές.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες, συγκεντρώνοντας μαρτυρίες προκειμένου να εξακριβώσουν αρχικά αν ευσταθεί η καταγγελία και στη συνέχεια να φτάσουν στα ίχνη του αγνώστου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:45