search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:54
MENU CLOSE

H WIND VISION «κερνάει» για τα 90α γενέθλια του Μίκυ: 10 τυχεροί θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα Μίκυ

20.11.2018 12:18
H WIND VISION «κερνάει» για τα 90α γενέθλια του Μίκυ: 10 τυχεροί θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα Μίκυ - Media

 

Ο Μίκυ Μάους ο «Αυθεντικός», αυτός που θυμίζει σε ανθρώπους κάθε ηλικίας τα οφέλη του γέλιου, της αισιοδοξίας και της ελπίδας έσβησε τα κεράκια του στις 18 Νοεμβρίου. Με αφορμή τον εορτασμό για τα 90 χρόνια του Μίκυ, του πιο αυθεντικού αγαπημένου ποντικού κινουμένων σχεδίων, η WIND VISION γιορτάζει και χαρίζει σε 10 τυχερούς αυθεντικά συλλεκτικά δώρα Μίκυ.

Ο τρόπος για να μπει κάποιος στο εορταστική διάθεση και να διεκδικήσει τα μοναδικά δώρα είναι μέσω του online διαγωνισμό που τρέχει στη σελίδα της WIND στο facebook μέχρι και τις 25/11/2018. Οι συμμετέχοντες, αφού κάνουν Like στη σελίδα της WIND,  καλούνται να ευχηθούν Χρόνια πολλά στον Μίκυ με σχόλιο κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση που θα γίνει στις 26/11/2018 διεκδικώντας την ειδική δωροσαλούλα με τα επετειακά δώρα από τον αγαπημένο μας ποντικό. Συγκεκριμένα οι νικητές θα παραλάβουν:

1 λούτρινη φιγούρα Μίκυ

1 κούπα Μίκυ

1 ημερολόγιο Μίκυ

1 σακίδιο Μίκυ

1 σημειωματάριο Μίκυ

1 παιδική θήκη εργαλείων από τη σειρά «Ο Μίκυ και οι φίλοι του σε αγώνες ταχύτητας»

1 ηλεκτρικό αυτοκινητάκι Μίκυ

1 σετ Lego Μίκυ από τη σειρά «Ο Μίκυ και οι φίλοι του σε αγώνες ταχύτητας»

1 διακοσμητικό Banner γενεθλίων Μίκυ.

Η πρώτη εμφάνιση του γλυκού ποντικού ήταν στις 18 Νοεμβρίου του 1928 στην ταινία Ατμόπλοιο Γούλι. Από τότε, ο δραστήριος Μίκυ Μάους και η Disney συνεχίζει να εμπνέει και να φέρνει χαρά στα παιδιά. Οι μικροί τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν τις ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους Μίκυ Μάους, και τις σειρές η Λέσχη του Μίκυ Μάους και ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας στην WIND VISION μέσα από τα κανάλια Disney Junior και Disney Channel.

Και όσοι δεν πρόλαβαν τα απανωτά επεισόδια για τα γενέθλια του Μίκυ στο κανάλι Disney Junior το περασμένο Σαββατοκύριακο μπορούν με τη δυνατότητα που τους δίνει η WIND VISION να κάνουν catch up για έως και 7 ημέρες στις εορταστικές προβολές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:54