search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:54
MENU CLOSE

Σρόιτερ: «Είναι ψέμα»

23.11.2018 18:53
Σρόιτερ: «Είναι ψέμα» - Media

 

Ο Αντώνης Σρόιτερ αρνείται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τα σχόλια που τον θέλουν να συζητά με άλλο κανάλι για την τηλεοπτική του στέγη.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha έκανε λόγο για fake news, δίνοντας έτσι τέλος, στη φημολογία που τον ήθελε να συζητά και με άλλους σταθμούς πέρα από αυτόν που εργάζεται τώρα.

«Έχω διαβάσει πολλά για «συναντήσεις» και «μεταγραφές» μου τα τελευταία χρόνια. Δεν απαντάω, γιατί δεν μου αρέσει να εκθέτω συναδέλφους. Χθες είχαμε Αυτοψία για τα fake news. Σήμερα, ξύπνησα με την «είδηση» της μυστικής μου συνάντησης με στελέχη άλλου καναλιού. Μια λέξη: ψέμα».

Το παραπάνω tweet του παρουσιαστεί «ξεδιαλύνει» το θέμα. Άλλωστε, ο Αντώνης Σρόιτερ ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον Alpha.

 

Πηγή: www.zournalistas.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:52