search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:44
MENU CLOSE

Ρόδος: Σάλος με τον καθηγητή γυμνασίου που άφησε έγκυο μαθήτριά του

28.11.2018 09:15
Ρόδος: Σάλος με τον καθηγητή γυμνασίου που άφησε έγκυο μαθήτριά του - Media

 

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου, από τις καταγγελίες γονέων μαθήτριας εις βάρος καθηγητή, οποίος φέρεται να είχε σχέση μαζί της,

Το περιστατικό πήρε διαστάσεις μετά τις εκατέρωθεν μηνύσεις που κατατέθηκαν και από τις δύο πλευρές και οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση κατέληξαν προ ημερών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας 12vima.gr 43χρόνος καθηγητής σε γυμνάσιο του νησιού της Ρόδου, διατηρούσε σχέση με κορίτσι – μαθήτρια του, την οποία και άφησε έγκυο.

Όπως ισχυρίστηκαν στην μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του, οι γονείς της, ο καθηγητής διατηρούσε σχέση με την κόρη τους από την περίοδο που ήταν μαθήτρια του γυμνασίου, ανήλικη δηλαδή, την οποία άφησε έγκυο και έκανε έκτρωση.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά το κορίτσι συνέχισε να έχει σχέση με τον καθηγητή, έφυγε από το σπίτι της και η όποια επαφή με τους γονείς της, ήταν μέσω μηνυμάτων. Μετά από λίγο διάστημα χάθηκε κάθε επαφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, προ ημερών οι γονείς της 18χρονης συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο με τον καθηγητή και διαπληχτίστηκαν έντονα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στην μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του, οι γονείς της 18χρονης, ο καθηγητής χειροδίκησε εναντίον της μητέρας της και στην συνέχεια κατέληξαν και οι τρεις μαζί στο αστυνομικό τμήμα.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ φαίνεται πως το κορίτσι μένει κλεισμένο στο σπίτι.

Τους γονείς της κοπέλας εκπροσωπεί ο δικηγόρος Στέλιος Κιουρζής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:42