search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:54
MENU CLOSE

Το λάθος του Σκάι που έκανε τον Κασιδιάρη, «Κλασιδιάρη» (Photo)

30.11.2018 08:13
Το λάθος του Σκάι που έκανε τον Κασιδιάρη, «Κλασιδιάρη» (Photo)  - Media

 

Η δουλειά της τηλεόρασης είναι ένα ομαδικό «άθλημα» και για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα εργάζονται πίσω από τις κάμερες πολλοί άνθρωποι. Οι ρυθμοί είναι εξαντλητικοί και συχνά πυκνά τα ανθρώπινα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Σούπερ στη γλώσσα της τηλεόρασης ονομάζονται οι τίτλοι που πέφτουν κάτω από κάθε θέμα και δίνουν μια εικόνα του θέματος. Τα σούπερ τα χειρίζεται ξεχωριστός άνθρωπος μπροστά από μια ειδική κονσόλα. Πολλές φορές όταν δαχτυλογραφεί κάποιο σούπερ κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, με το άγχος με ανθρώπους να φωνάζουν στο κοντρόλ των ειδήσεων, γίνονται και κάποια λαθάκια.

Όπως για παράδειγμα αυτό που έγινε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων όταν στο ρεπορτάζ μιλούσε ο νεοναζί βουλευτής της δολοφονικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, από το βήμα της βουλής.

Ένα Λάμδα, σαν αυτό το Λάμδα που αρέσει στους νεοναζί να βάζουν στις ασπίδες τους, όταν ντύνονται αρχαίοι Σπαρτιάτες και πολεμούν φανταστικούς εχθρούς, έκανε τη διαφορά. Και από Κασιδιάρης, ο βουλευτής με τη σβάστικα στον ώμο, έγινε Κλασιδιάρης.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά όπως αναφέρει και η παροιμία «γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24