24/03/2019 12:00:24

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δεν ήθελε για νύφη τη Μέγκαν Μαρκλ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δεν ήθελε για νύφη τη Μέγκαν Μαρκλ - Media

 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, ετοιμάζουν τα «μπογαλάκια» τους για να φύγουν από το παλάτι του Κένσιγκτον και να μετακομίσουν στην κατοικία Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ. Αιτία είναι ότι πλέον το πριγκιπικό ζεύγος δεν επιθυμεί να βλέπει το άλλο πριγκιπικό ζεύγος, δηλαδή τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, που κατοικούν, επίσης, στο παλάτι του Κένσιγκτον, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Πηγή από το παλάτι του Κένσιγκτον αποκάλυψε στην βρετανική Sun ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από την αρχή είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του για το αν η Μέγκαν Μαρκλ ήταν κατάλληλη για να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γνώρισε για πρώτη φορά την Μέγκαν Μαρκλ, όταν ο Χάρι την κάλεσε στο Λονδίνο και την φιλοξένησε στο παλάτι του Κένσιγκτον. Σύμφωνα με πηγή, όταν η Μέγκαν επέστρεψε στον Καναδά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εξέφρασε στον μικρότερο αδελφό του τις αμφιβολίες του για την σύντροφό του.

«Ο Ουίλιαμ είπε στον αδελφό του ότι δεν γνώριζαν τίποτα για το παρελθόν της, για τις προθέσεις της και για το ποια πραγματικά ήταν εκείνη. Αυτός (Ο Ουίλιαμ) τόνισε με έμφαση πως το να γίνει κανείς μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι ένα τεράστιο εγχείρημα και πως η πίεση και ο έλεγχος δεν σταματούν ποτέ», δήλωσε η πηγή.

Έτσι, οι αμφιβολίες του Ουίλιαμ για τη Μέγκαν δεν άρεσαν στον πρίγκιπα Χάρι και η σύγκρουση μεταξύ των δύο αδελφών άρχισε να βαθαίνει. «Ο Χάρι κατηγόρησε τον αδελφό του πως προσπάθησε να του χαλάσει την σχέση, πριν αυτή ακόμα αρχίσει», δήλωσε κοινός φίλος των αδελφών.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν ήθελε να ακούσει τίποτα αρνητικό για την αγαπημένη του και την υπερασπίστηκε. «Η άποψή μου είναι ότι ο Χάρι αισθάνεται πως δεν μπόρεσε να προστατέψει την μητέρα του και θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει την σύζυγό του», υποστήριξε η πηγή από το παλάτι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.