search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:02
MENU CLOSE

«Στραβοπάτημα» σε Πηγάδια και Γεντί Κουλέ για τους “αιώνιους”

09.12.2018 15:55
20 χρόνια Πάμε Στοίχημα: Μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ στη βραδιά-γιορτή του ΟΠΑΠ - Media

Στραβοπάτημα για τους “αιώνιους” που δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο από Κρήτη και Ξάνθη. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 στην Κρήτη, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τη Ξάνθη.

Ο γνωστός Ολυμπιακός που…σπαταλάει μονίμως ευκαιρίες εμφανίστηκε στην Ξάνθη, μόνο που αυτή τη φορά δεν κατάφερε να βρει τη λύση στο φινάλε με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1 με την τοπική ομάδα και να δει τις πιθανότητες του για πρωτάθλημα να μειώνονται δραστικά.

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα (γκολ, φάσεις, δοκάρι, αποβολή μέχρι και διακοπή λόγω φωτισμού) Ξάνθη και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1, με τον Βούκοβιτς να είναι ο μοναδικός σκόρερ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με αυτογκολ του Βούκοβιτς, έχασε και εκείνη 2 σπουδαίες ευκαιρίες που σταμάτησαν στον εκπληκτικό Σα, αλλά πήρε μόνο τον έναν βαθμό, αφού ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Βούκοβιτς και έχασε σωρεία ευκαιριών για να αποδράσει με το διπλό από τα Πηγάδια.

Σημαντικό ρόλο στην απώλεια βαθμών για τους «ερυθρόλευκους» που βλέπουν την υπόθεση τίτλος να απομακρύνεται, έπαιξε και ο Ποντένσε που στο πρώτο ημίχρονο σημάδεψε το δοκάρι σε τετ α τετ και στο δεύτερο μέρος αντίκρισε τη δεύτερη κίντρινη του διαιτητή Τζήλου, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα για 20 λεπτά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:02