28/02/2020 06:05:00

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Μέι σε περίπτωση που απορριφθεί η συμφωνία για το Brexit

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Μέι σε περίπτωση που απορριφθεί η συμφωνία για το Brexit - Media

 

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι προειδοποίησε τους Βρετανούς βουλευτές ότι ενδεχόμενη απόρριψη της συμφωνίας για το Brexit, θα σημάνει ταυτόχρονα και τη παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Mail On Sunday η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τις συνέπειες μιας απόρριψης της συμφωνίας: «Αυτό θα σημάνει μια μεγάλη αβεβαιότητα για τη χώρα, με τον άκρως πραγματικό κίνδυνο να μην υπάρξει Brexit ή να αποχωρήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία».

Η Τερέζα Μέι είχε τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, (όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στο Twitter), υπογραμμίζοντας ότι η ερχόμενη εβδομάδα είναι «σημαντική για την τύχη του Brexit».

Την ίδια ώρα, η συμφωνία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ συνεχίζει να διχάζει τους πολίτους που διαδηλώνουν ταυτόχρονα, άλλοι υπέρ και άλλοι κατά του Brexit, με την κατάσταση στη χώρα να μυρίζει μπαρούτι.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.