search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48
MENU CLOSE

Σφαγή σε εκκλησία στη Βραζιλία: Πέντε νεκροί και τρεις τραυματίες (Photos, σκληρές εικόνες)

11.12.2018 17:20
Κορωνοϊός-Βραζιλία: Η πιο «μαύρη» μέρα από την αρχή της πανδημίας - Ακόμη 600 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες - Media
 
Σε σφαγή εξελίχθηκε η θεία λειτουργία στον καθεδρικό ναό της πολης Καμπίνας, κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.
 
Ένας ένοπλος εισέβαλλε στο ναό περίπου στη μία το μεσημέρι, τοπική ώρα, και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τέσσερα άτομα και τραυματίζοντας άλλα τρία.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ένοπλος μπήκε στο ναό και άρχισε να πυροβολεί αδιάκριτα πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος των πιστών.
 
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στη συνέχεια, ο ένοπλος προχώρησε προς το ιερό, όπου και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Για την ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία για τους νεκρούς, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο γυναίκες, 65 και 40 χρονών, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, χωρίς να είναι γνωστή η κατάστασή τους.
 
Όσον αφορά στον τρίτο τραυματία, έχει γίνει γνωστό ότι η κατάστασή του είναι σταθερή. Η αστυνομία ερευνά τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης, χωρίς ακόμα να έχει καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48