search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:12
MENU CLOSE

Alert στην ΕΛΑΣ: «Χάθηκαν» δύο όπλα από το ΑΤ Εξαρχείων

13.12.2018 20:18
Επιχείρηση της Ασφάλειας στα Εξάρχεια - Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά - Media

 

Μια σοβαρή υπόθεση, που αφορά στην «εξαφάνιση» δύο υπηρεσιακών όπλων μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, απασχολεί τις τελευταίες ώρες τα ανώτατα κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από το protothema.gr, η έρευνα, που πραγματοποιείται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ξεκίνησε έπειτα από εξαμηνιαία επιθεώρηση του οπλισμού του τμήματος, όπου εντοπίστηκε η απώλεια των εν λόγω όπλων.

Από τις σχετικές καταγραφές τελευταίων χρήσεων του οπλισμού του Τμήματος, προκύπτει ότι ένα από αυτά «χάθηκε» περιέργως τον περασμένο Σεπτέμβριο. Άλλο ένα… εξαφανίστηκε, εξίσου μυστηριωδώς, προ δύο-τριών εβδομάδων.

Σύμφωνα, δε, άλλες πηγές, οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν την απώλεια οπλισμού στη διάρκεια ελέγχου πολιτών στην γύρω περιοχή, που αναφέρθηκαν σε «πώληση υπηρεσιακών όπλων από αγνώστους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30