search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:57
MENU CLOSE

Σοκ στο πλατό από την αποκάλυψη της Κατερίνας Τσάβαλου – «Έδωσε» εκτός αέρα τον πασίγνωστο ηθοποιό που έκανε κόλαση τη ζωή της (Video)

15.12.2018 17:29
Σοκ στο πλατό από την αποκάλυψη της Κατερίνας Τσάβαλου - «Έδωσε» εκτός αέρα τον πασίγνωστο ηθοποιό που έκανε κόλαση τη ζωή της (Video) - Media

 

 

Πριν από μερικές μέρες, η Κατερίνα Τσάβαλου είχε κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη για πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος τής έκανε την ζωή κόλαση πάνω και κάτω από τη σκηνή, τη χρονιά που συνεργάστηκαν στο θέατρο. Η ίδια πάθαινε κρίσεις πανικού, ενώ πλέον δεν μιλάνε όπου και αν συναντηθούν.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η ηθοποιός βρέθηκε στο Ooh la la! και όταν την ρώτησε για το θέμα η Σάσα Σταμάτη, περιέγραψε με λεπτομέρειες όλα όσα είχε υποστεί. Η Κατερίνα Τσάβαλου δεν είπε στον αέρα το όνομα του συναδέλφου της, όμως, το αποκάλυψε στους συντελεστές της εκπομπής στο διαφημιστικό διάλειμμα. Με την επιστροφή από το break, η Σάσα Σταμάτη ήταν σοκαρισμένη από την αποκάλυψη του ονόματος.

Δείτε όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή:

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:57