search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:17
MENU CLOSE

Οι κορυφαίες ταινίες των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου έρχονται σε Α’ προβολή αποκλειστικά στην COSMOTE TV (Photos)

18.12.2018 16:11
Οι κορυφαίες ταινίες των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου έρχονται σε Α’ προβολή αποκλειστικά στην COSMOTE TV (Photos) - Media

 

Την Α’ τηλεοπτική μετάδοση των ταινιών που σάρωσαν στα φετινά Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου, Ψυχρός Πόλεμος (Cold War), Κορίτσι (Girl), Dogman, The Summer και The Captain (Der Hauptmann), έχει εξασφαλίσει για τους συνδρομητές της η COSMOTE TV. Η 31η Τελετή Απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου, που στην Ελλάδα προβλήθηκε ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV σε σχολιασμό της Χριστίνας Μπίθα, είναι διαθέσιμη on demand μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, καθώς και μέσω της υπηρεσίας COSMOTE REPLAY TV, που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να γυρίσουν το χρόνο πίσω έως 7 ημέρες.

Μέσα στο 2019, οι συνδρομητές COSMOTE TV θα απολαύσουν σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση τη μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, τη δραματική ταινία του βραβευμένου Πολωνού σκηνοθέτη Πάβελ Παβλικόφσκι Ψυχρός Πόλεμος (Cold War) που απέσπασε συνολικά 5 βραβεία, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Καλύτερης Ευρωπαίας Ηθοποιού για την πρωταγωνίστρια Τζοάνα Κούλιγκ και Καλύτερου Μοντάζ.  

Σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση θα προβληθούν και η ταινία Dogman του Ματέο Γκαρόνε που απέσπασε τα Βραβεία Καλύτερου Ευρωπαίου Ηθοποιού για τον πρωταγωνιστή Μαρτσέλο Φόντε, καθώς και Καλύτερου Ευρωπαίου Σχεδιαστή Κουστουμιών, καθώς και η ταινία Κορίτσι του Λουκάς Ντοντ που διακρίθηκε με το Βραβείο Ευρωπαϊκής Ανακάλυψης – Βραβείο FIPRESCI. Το βραβείο Καλύτερου Ευρωπαίου Παραγωγού απονεμήθηκε στον Αντρέι Πονκράτοφ για την ταινία The Summer. Τέλος, η ταινία The Captain (Der Hauptmann) απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Σχεδιαστή Ήχου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10