search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:23
MENU CLOSE

Ο Μουρίνιο έκανε σπίτι του το… ξενοδοχείο και τώρα πρέπει να πληρώσει ακριβά

18.12.2018 20:28
Ο Μουρίνιο επιστρέφει στο Old Trafford - Media

 

Ο Special One θέλει και special παροχές στην καθημερινότητα του που δεν τις βρήκε σε κάποιο σπίτι, γι’ αυτό και από τότε που ανέλαβε τις τύχες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έμενε μόνιμα σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Με τη γνωστοποίηση της απόλυσής του από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» οι υπεύθυνοι έβγαλαν τα κομπιουτεράκια και υπολόγισαν πόσο στοίχισε συνολικά η διαμονή του Πορτογάλου ιδιόρρυθμου προπονητή στο 5 αστέρων Lowry Hotel.

Σύμφωνα με τον Guardian, υπολογίζοντας ότι ο Μουρίνιο έμεινε για 895 ημέρες σε μία από τις πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου, που κοστίζουν 600 λίρες τη βραδιά, το τελικό ποσό φτάνει τις 537.000 λίρες σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ!

Μπορεί να μη γνωρίζουμε τη συμφωνία του ιδίου με τους διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με το ποιος θα πληρώσει την χλιδάτη διαμονή του στο πεντάστερο ξενοδοχείο, αλλά ακόμη και στη περίπτωση που πρέπει ο ίδιος να βάλει το χέρι στην τσέπη, δεν θα δυσκολευτεί και πολύ με την αποζημίωση των 15 εκατ. λιρών που θα πάρει από τον αγγλικό σύλλογο που αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τον Πορτογάλο τεχνικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:23