search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:53
MENU CLOSE

Προβληματισμός στην ΕΛΑΣ από τα κενά στην κατάθεση του Μαυρίκου

05.01.2019 13:41
Προβληματισμός στην ΕΛΑΣ από τα κενά στην κατάθεση του Μαυρίκου - Media

 

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην Αστυνομία τα κενά και οι ασάφειες στην κατάθεση του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου, ο οποίος έχει δηλώσει πως έπεσε θύμα απαγωγής από αγνώστους στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Ο 51χρονος δήλωσε πως απελευθερώθηκε προχθές Πέμπτη όμως ενημέρωσε την Αστυνομία μία ημέρα αργότερα, με την αιτιολογία ότι ήθελε να ηρεμήσει από την περιπέτειά του και να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του.

Κατέθεσε επίσης, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, πως έβγαλε και πέταξε ρούχα που του είχαν δώσει οι απαγωγείς, όμως στους κάδους τις περιοχής δεν βρέθηκε οτιδήποτε.

Ένα ακόμα θολό σημείο είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας.

Υποστήριξε πως δεν κατάλαβε πού τον άφησαν οι απαγωγείς. Δήλωσε απλώς πως αντελήφθη ένα κίτρινο όχημα που αποδείχτηκε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε κι έδωσε την διεύθυνση της μητέρας του.

Υποστήριξε επίσης πως οι δράστες του ζήτησαν λύτρα, όμως αυτός απάντησε πως δεν είχε χρήματα να τους δώσει. Προσέθεσε ότι όταν τον απελευθέρωσαν του είπαν πως πρόκειται για την τυχερή του ημέρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24