search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:28
MENU CLOSE

Ξέσπασε ο Βασίλης Λεβέντης: «Φίδια» Τσίπρας και Μητσοτάκης, «βρωμερή» η Βουλή

08.01.2019 14:44
Έξαλλος ο Λεβέντης: Τι δουλειά έχω με τον Καμμένο; Είναι... χούντα! - Media
 
«Φίδια» αποκάλεσε την Τρίτη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Βασίλης Λεβέντης, ενώ αποκάλυψε την προϋπόθεση που θα ψήφιζε πρόταση μομφής μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ.
 
«Πλησιάζουν ακόμη βουλευτές μου γιατί είναι πρόστυχοι… Αυτή η Βουλή είναι βρωμερή Βουλή» ξέσπασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Ο Τσίπρας, υποστήριξε έχει ανάγκη βουλευτές για τις Πρέσπες, ο δε Μητσοτάκης θέλει πεντακομματική.
 
Ο κ. Λεβέντης δήλωσε για τον πρωθυπουργό ότι είναι «πρόστυχο» να υπολογίζει και την ψήφο «της κυρίας από τον Πειραιά» (σ.σ Μεγαλοοικονόμου) ως 151η. «Είναι αίσχος, η έδρα αυτή κερδήθηκε με αίμα, με λίστα δεν προσέφερε τίποτα αυτή η κυρία (…) Όσοι φύγανε από την ΕΚΕ τη νύχτα των εκλογών θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ» επέμεινε.
 
«Έχουμε με δύο φίδια να κάνουμε στην ΕΚΕ. Ένα φίδι, με τον Τσίπα που προσπαθεί να εκμαιεύσει βουλευτές για να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, κι από την άλλη ένα Μητσοτάκη που θέλει πεντακομματική για να βγάλει την Ένωση από τη Βουλή. Δε θα του κάνουμε όμως τη χάρη» σημείωσε.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο πρότασης μομφής από τη ΝΔ, αποκάλυψε ότι θα ψηφίσει υπέρ πρότασης μομφής «μόνο αν ο Μητσοτάκης κάνει δήλωση ότι αν γίνει πρωθυπουργός δεν δίνει τη λέξη Μακεδονία». «Το ένα φίδι να πάρει τη θέση του άλλου;» διερώτηθηκε.
 
Μιλώντας για το σενάριο προσέγγισης με τον Πάνο Καμμένο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι θεωρεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «συνένοχο του Τσίπρα» και ότι «δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους». «Νωρίτερα έπρεπε να είχε άρει την εμπιστοσύνη του για την κυβέρνηση, τώρα είναι αργά, τώρα ψηφίστηκε η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή των Σκοπίων, όλος ο κόσμος θα τα βάλει με την Ελλάδα» εξήγησε ο κ. Λεβέντης.
 
Πηγή: skai.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:27